Art_nation

Tattoo Mess är stolta att presentera den första bokade musik-akten, Art Nation, som ska spela på både Örebro-mässan och Uppsala-mässan! I Örebro blir det ett lugnare akustiskt gig, och i Uppsala blir det fullt ös!

Art Nation har på kort tid blivit en av Sveriges mest intressanta rockband.

Efter debutalbumet “Revolution” har bandet tagit emot hyllningar och nomineringar som ”Årets Svenska Genombrott 2015” i Gaffa,  Aftonbladets årsbästalista 2015, samt “Album of the year” i både Powerplay Magazine och AOR Underground Awards.

Turnéschemat har varit välfyllt sedan starten. Bandet har spelat på flera av Sveriges mest prestigefyllda scener och delat festivalpublik med bland annat Europe, Twisted Sister, Måns Zelmerlöw, Heat, Graham Bonnet, Dokken, D-A-D, Stiftelsen, Petter och Carola.

Art Nation är modern hårdrock i världsklass, med energifyllda liveshower och starkt låtmaterial som direkt sätter sig på hjärnan!